Осврти за Flekosteel

 • Almedina
  Бев на лизгалиштето, паднав таму и лошо го повредив грбот. Лекарот препорача Flekosteel како средство за затоплување и болка и антиинфламаторно средство. Навистина, помогна по првата употреба. За неколку недели, сите симптоми исчезнаа! Излечи и силна кашлица. За секој случај, си купив неколку пакувања во резерва.
  Flekosteel
 • Ahmet
  Веќе неколку години имам остеохондроза, што предизвикува неподнослива болка во грбот. Децата најдоа многу препораки и добри прегледи за флекостел. Нарачано на Интернет. Гелот само ме спаси! Нема болка, нема слабост повеќе, видот и слухот се подобрија, а најдоброто нешто е што се чувствувам 10 години помладо! Сега ќе ги советувам сите мои пријатели и познаници.
  Flekosteel
 • Andronika
  Некако ги истегнав лигаментите на ногата, лекарите предвидоа дека третманот ќе трае многу долго. Имав среќа да го најдам Флекостел, и по нешто повеќе од една недела, лигаментите се опоравија, болката исчезна. Почна да оди нормално, го остави боледувањето на работа. Сега целото семејство го користи гелот, помага при сè - болки во грбот, зглобови или нешто друго.
  Flekosteel
 • Aleksandar
  Флекостеел гелот многу ми помогна при повреда на коленото што ја добив за време на тренинг. Коленото беше многу отечено, практично не се помрдна и, се разбира, ногата боли неподносливо. Но, со помош на овој лек, се вратив на работа по 5 дена, а едемот исчезна и чувствителноста беше обновена првиот ден.
  Flekosteel
 • Almir
  Порано беа многу болни во грбот поради остеохондроза, што не е изненадувачки на моја возраст. Мојата сопруга се сретна со Флекостел на Интернет и ние, по консултација, решивме да го нарачаме. На мое изненадување, гелот навистина помогна - болките во грбот започнаа да исчезнуваат уште првиот ден. Порано, не можев да се исправам целото утро, но сега сè е во ред!
  Flekosteel
Кориснички рејтинг Flekosteel
4.8
7