Flekosteel Купи во аптека

Дали е можно да се купи гел Флекостел во аптека?

Не. Во Македонија, гелот Флекостеил против болки во зглобовите и грбот не може да се купи во аптека, може да се нарача само на официјалната веб-страница.

Ова е направено од повеќе причини: со цел да се заштити од измамници и од продажба на неквалитетни / фалсификувани производи.

Веб-страницата содржи само оригинални производи од производителот. Цените не се потценуваат за поголема привлечност, секогаш се обезбедуваат вистинити и ажурирани информации, а потврдите за продажба се издаваат во сите случаи.

Како можам да нарачам гел со достава {до Градот}? За да го направите ова, треба да следите три едноставни чекори:

  • оставете барање со пополнување на формуларот на веб-страницата;
  • по телефон за да се согласите за сите детали со операторот (повици назад во рок од 5 минути);
  • нарачајте и земете ја од поштата или од курир во договорената временска рамка.